i miss you !! :3
February 17, 2011, 8:17 pm
Filed under: Funny Stories | Tags: , ,

Hey ppl,
Its beenĀ  soooooo long, not post something on my dear blog
And yeah, i miss my dear blog and of course, I MISS YA BLOGGERS :3
muah
Anyway, hows life ?
****

Well, i have done my exam.
So now, im on holiday.
I have been spending my holiday at home.
****

Im super bored, so i just took some pictures to omit my boredom.

keep your hope
dont matter who YOU ARE !! :3

Just The Way YOU ARE !! :3

:3

Sometimes we need ALCOHOL not for forget someone or something
But, we just need it to accompany us and our friends, when we have PARTY :3
HAPPY DRINK ppl =)

****

NB : Sorry for my BAD GRAMMER, im just trying to improve my english =)

HAPP BLOGGING PPL :))



new home :)
December 19, 2010, 1:18 pm
Filed under: Funny Stories | Tags: , ,

howdy, bloger
hash, setelah sekian lama hiatus gara2 kegiatan kampus & tugas2 kulia, akhirnya gw kembali menulis juga
sorry deh ya, sekarang jadi jarang apdet
sibuk bwanget soalnya *bukan sok sibuk lho ya*

eniwei, ini uda masuk bulan desember
tanggal 1 desember kemarin, blog gw berusia 1 tahun
so, HAPPY BIRTHDAY my dear blog

satu tahun blog gw, gw pun merubah tampilan rumah gw
dari yang gelap ke yang terang
dann, gw pun juga merubah nama blog gw, dari “Blog si Goblog” ke “The Life’s Journal”.
Dari isinya upil ke yang isinya batu *lho?*
maksutnya, isi dari blog gw mungkin kebanyakan bakalan gw buat untuk menampilkan hasil fotografi gw.

Sebenernya sih gw mau buat blog baru lagi, tapi berhubung blog gw yang ini uda banyak yang kenal *pede* makanya gw rombak aja blog yang ini. Begituu lhooo
so, tetep kunjungi blog gw ya dan jangan lupa tinggalkan jejakmu !!
Happy Blogging <3



NEW BLOGG !!
December 2, 2009, 5:56 am
Filed under: Funny Stories | Tags: ,

Wahh, Blog Baru ! Hehe.

Finaly, jadi juga blog GOBLOG gue :)
Walaupun masih gak karuan, tapi gue bakalan berusaha mengupdate blog GOBLOG ini :D

So, READERS !! Help me to be BETTER <33
Nantikan postingan gue and GIMME a COMMENT, pleaseee <33333